کارگاه آموزشی بهداشت یاران اصناف از سوي واحد بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان بجنورد در سالن جلسات حر برگزار شد.
به گزارش « وبدا » سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بجنورد در این خصوص بیان کرد :هدف ازاجرای برنامه بهداشت یاران اصناف ارتقا وضعیت بهداشتی مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی می باشد.
دکتر « بازخانه ای » تصریح کرد : در این کارگاه در خصوص ارتباط بین غذای تهیه شده در مراکز و منازل و بیماری ها ، اهمیت توجه به کلیه نکات بهداشتی ، رعایت بهداشت فردی و بهداشت ابزار و تجهیزات در محل کار و بهداشت ساختمان مطالبی به نمایندگان اصناف ارائه شد.
لازم به ذکر است به منظور تشویق و نیز الگوسازی استفاده ،روپوش سفید و کلاه نیز تحویل بهداشت یاران حاضر در جلسه گردید.